Hooren

Hoorapparaten en gehoorbescherming

Hoortoestel voor meer levenskwaliteit

Optiek Bosteels biedt digitale hoortoestellen van het toonaangevende merk Lapperre aan, volledig aangepast aan uw behoefte en uw levensstijl. Ze versterken de specifieke frequenties waarmee u het moeilijk hebt, terwijl de ruis van achtergrondgeluid onopvallend blijft.

Discreet en klein hoorapparaat

Voor uw uitstraling lijkt een hoortoestel u niet meteen een aanwinst? Laat die angst uw levenskwaliteit niet in de weg staan. De apparaten van Lapperre zijn zo ontworpen dat u ze nauwelijks ziet. Klein, discreet en in verschillende kleuren naargelang uw haar- of huidtype. Optiek Bosteels helpt u kiezen.

Gepaste gehoorbescherming

U houdt van uitgaan, concerten en festivals, maar het gepiep of de suizing achteraf zijn er te veel aan? Dan heeft Optiek Bosteels – de oplossing voor u: subtiele gehoorbescherming. De muziek blijft goed hoorbaar en u voert aangename gesprekken. Tegelijk vermijdt u gehoorschade of -verlies.

Bent u een doe-het-zelver of werkt u in een lawaaierige omgeving? Ook dan biedt Optiek Bosteels aangepaste gehoorbescherming. Geen overbodige luxe, want uw oren moeten nog een leven mee! Hoorapparaten of gehoorbescherming voor uw specifieke behoeften?
Maak vandaag nog uw afspraak bij Optiek Bosteels: 053 66 86 81