Wat een iLens servicepunt voor u kan betekenen:

  • Persoonlijke service voor al uw vragen, ook na de verkoop
  • Professionele begeleiding door gediplomeerde opticiens
  • Ruim assortiment aan contactlenzen op uw maat
  • Uitstekende kwaliteit aan scherpe prijs en snelle levering

Openingsuren

Di-Vrij 09:00-12:00 en 13:30-18:30

Zat 09:00-16:00

Zondag en maandag gesloten

Contactlenzen

Optiek Bosteels uit Liedekerke is gespecialiseerd in het aanpassen van contactlenzen.

Draag u liever geen bril en wilt u weten wat mogelijk is op het vlak van lezen voor uw ogen? Dan maken wij graag een afspraak om uw ogen te controleren op correctie, kromming en alle andere factoren die nodig zijn om te bepalen wat voor u de meest geschikte lenzen zijn.


Contactlenzen onderhouden en vervangen

Wie zonder problemen lenzen wil blijven dragen, moet zijn ogen regelmatig laten controleren, zodat we tijdig kunnen ingrijpen en aanpassen.

Elke dag de lensvloeistof vervangen volstaat niet om uw lenzen goed te onderhouden, tenzij u producten gebruikt op basis van waterstofperoxide. De meeste mensen gebruiken echter een zachter product. In dat laatste geval is een dagelijkse manuele reiniging noodzakelijk.

Contactlenzen kunt u best vervangen voordat u begint te 'voelen' dat het tijd is.

Als uw lenzen goed aangepast zijn, reageren uw ogen niet op de lenzen zelf maar tegen de vervuiling op de lenzen. Als uw ogen last hebben van de lenzen zal er steeds vlugger vervuiling optreden waardoor het comfort meer en meer afneemt.

Een maandlens draagt u dus best niet langer dan een maand. Een daglens niet langer dan een dag!


ILens online bestellen

Naar de webshop

Via onze webshop ilens.be kunt u online lenzen en de bijhorende producten bestellen. U kan kiezen of u de lenzen en producten bij u thuis laat leveren of ze in onze zaak afhaalt..

Let wel op! Verander niet zomaar van lenstype of correctie! Elke lens is anders van bouw en materiaal. Wanneer u denkt dat u sterkere of aangepaste lenzen nodig hebt, komt u best eerst bij ons langs. Eens u weet welk type lens en correctie u heeft, kunt u weer online bestellen.

Hou er bij het online kopen ook rekening mee dat elk onderhoudsproduct andere reinigings- en/of comforteigenschappen heeft.


Ontdek hier de verschillende soorten lenzen