Sinds 1968 dé specialist in uw regio

Optiek Bosteels in Liedekerke is de plek waar u moet zijn voor kwaliteitsvolle en modieuze brillen van topmerken.

Albert i´mStein, Binde, Blackfin, Centrostyle, Charmant, Calvin Klein, Einstoffen, Emmeline, Esprit, Freeland, four Seasons, Kinto, Koali, Levis, Malt, Metrospec, Nanovista, Nike, ÖGA, Ray Ban, Rodenstock,  Silhouette, Superdry, Tom Tailor, Vogue, ...

Naast trendy optische brillen en zonnebrillen kan u bij Optiek Bosteels ook terecht voor oordoppen, gehoorbescherming, hoorapparaten van Lapperre.

Optiek Bosteels is in de regio dé specialist in het aanpassen van contactlenzen. Zelfs als u denkt dat lenzen voor u niet meer mogelijk zijn, kijken wij of er toch oplossingen voor u bestaan!

En dat is nog niet alles: uiteraard doen wij ook ogentests en optometrie. In ons uitgebreide gamma vindt u naast brillen en lenzen ook loepen, verrekijkers, barometers en vergrootglazen.

logo_iLensLapperre


Over Optiek Bosteels

Optiek Bosteels werd opgericht door vader Jos Bosteels in 1968. Later kwam Annie Beeckman in de winkel werken voornamelijk voor contactlenzen. Zoon Vincent Bosteels staat sinds 1993 mee in de winkel en heeft in 2004 de zaak volledig overgenomen.

In 2007 kwam Nele Van Pamel in dienst bij Optiek Bosteels als audiologe. Sindsdien is Optiek Bosteels dan ook dé speciaalzaak voor zicht en gehoor.

Hebt u een probleem met uw ogen, alleen bij het lezen of de hele dag door? Hoort u niet zo goed meer als vroeger? Wilt u overschakelen op lenzen of hebt u een nieuwe zonnebril nodig? Bekijk dan zeker ons uitgebreide gamma of neem vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer Optiek Bosteels

Onze producten

  • Optiek Bosteels in Liedekerke is de plek waar u moet zijn voor kwaliteitsvolle en modieuze brillen van topmerken

    Meer informatie
  • Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van contactlenzen. Maak een afspraak om uw ogen te controleren en wij maken de meest geschikte lens voor u.

    Meer informatie
  • Optiek Bosteels biedt digitale hoortoestellen van het toonaangevende merk Lapperre aan, volledig aangepast aan uw behoefte en levensstijl.

    Meer informatie